Yksityinen eläinlääkäriasema Vantaan Hakunilassa jo vuodesta 1991 ja nyt myös Hiekkaharjussa!

Tarjoamme lämminhenkistä ja asiantuntevaa palvelua lemmikkisi kaikissa elämänvaiheissa. Peruseläinlääkäripalvelujen lisäksi meiltä löytyy myös kattavat hammashoitopalvelut.

Tiedotteet asiakkaillemme, aukioloajat

Hakunilan vastaanotto suljettu, palvelemme Hiekkaharjun uusissa tiloissa.

Hiekkaharjuun remontoiduissa uusissa tiloissa tuttu henkilökunta ottaa vastaan ja uusia vahvistuksiakin on saatu joukkoon. Mm. kirurgisia hammashoitoaikoja on entistä paremmin tarjolla. Joulukuussa 2023 käyttöön otetut tilamme sijaitsevat Vantaan Hiekkaharjussa, vain kivenheiton päässä Tikkurilan palveluista.  Parkkipaikkoja löytyy mukavasti ja julkiset kulkuyhteydet toimivat. Juna-asemalle on noin kolmen minuutin kävelymatka ja mm. Hakunilasta pääsee bussilla kätevästi suoraan perille. 

Palvelemme teitä osoitteessa Kyläkaivontie 6 E, sisäänkäynti Puistokulman rakennuksen sisäpihalta.

Vastaanotto on auki arkisin kello 8-20. Puhelinnumero on vanha tuttu 09 875 1335 ja sähköpostiosoitteesta tassu@tassu.fi tai tassu.hiekkaharju@tassu.fi meidät tavoittaa.

Tervetuloa luoksemme Hiekkaharjuun,

Eläinlääkäriasema Tassun väki

 

UUDET PYSYVÄSTI EDULLISET ROKOTUSKÄYNNIT!

Koiran ja kissan kaikki rokotuskäynnit 35 € + rokotteiden hinta (5,90 - 19,60 €).

 

TASSUSSA ON ALOITTANUT UUSI HAMPAISIIN PEREHTYNYT ELÄINLÄÄKÄRI!

Hiekkaharjun Tassussa toimii huhtikuusta lähtien lisävahvistuksena hampaisiin perehtynyt eläinlääkäri Meeri Kiviluoto. Hammashoitoaikoja on siis jatkossa tarjolla entistä enemmän! Tervetuloa joukkoon Meeri!

 

Voit myös lähettää meille Sähköpostia osoitteeseen tassu@tassu.fi ja tassu.hiekkaharju@tassu.fi

Palvelullamme on Avainlipun käyttöoikeus

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Vantaalla (Eläinlääkäriasema Tassu) ja Espoossa (Alfapet Eläinlääkärit) toimivalle Eläinlääkäriasema Tassu Oy:lle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Eläinlääkäriasema Tassu ja Alfapet Eläinlääkärit ovat hyvän palvelun eläinlääkäriasemia, joista löytyy peruseläinlääkäripalveluiden lisäksi kattavat hammashoitopalvelut ja osaamista sisätaudeissa sekä pehmytkudoskirurgiassa.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä.  Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

” Haimme Avainlipputunnusta, koska kotimaisuus on tällä alalla arvostettua sekä asiakkaiden, että työntekijöiden keskuudessa. Nykyaikana omistajatausta saattaa olla asiakkaille epäselvää, esimerkiksi täysin kotimaiselta vaikuttava eläinlääkäriasema saattaakin olla ulkomaisen sijoitusyhtiön omistuksessa. Haluamme Avainlipputunnuksen avulla helpottaa yrityksemme erottumista kotimaisena ja tuoda esiin sitä, että olemme täysin suomalainen perheyritys. Meidän palvelumme valitsemalla asiakkaat tukevat suomalaista työtä ja tämän alan säilymistä edes osittain suomalaisten yrittäjäeläinlääkärien käsissä.”

Minna Pulkkinen, yrittäjä, Eläinlääkäriasema Tassu Oy

Avainlippu-merkki tunnetaan Suomessa erittäin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan käytännössä kaikki yrityspäättäjät ja kuluttajat tuntevat Avainlipun. Suomalaisista suurin osa (75 %) on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti ja noin puolet suomalaisista yhdistää Avainlippu-merkkiin vastuullisuuden.

Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu toteaa, että kotimaisen palvelun hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja vastuullisena arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.

- Kuluttajat liittävät Avainlippuun positiivisia mielikuvia kotimaisuudesta, luotettavuudesta, turvallisuudesta, vastuullisuudesta sekä työllistävyydestä. Avainlipun kautta yritykset voivat viestiä tärkeistä arvoista asiakkaille ja muille sidosryhmilleen. 92 prosenttia Avainlippua kantavista yrityksistä sanookin, että merkki tukee tuotteiden ja palveluiden myyntiä, Mentu kertoo.

Meillä on käytössä LähiTapiolan suorakorvauspalvelu. Lähitapiola palvelua varten tarvitset käynnille mukaan eläimen vakuutusnumeron tai asiakasnumerosi.